28.11.2014 10:06

«Ψάχνεται» ο Δήμος για τις φυλακές

ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΘΕΜΙΣ» ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Δέκα μέρες διορία προκειμένου να εξετάσει με την τεχνική υπηρεσία κι άλλες πιθανές περιοχές για την ανέγερση νέων φυλακών στο νησί, ζήτησε και πήρε  ο δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς  από τα μέλη του κλιμακίου της «Θέμις Κατασκευαστική» που για ακόμη μια φορά ήρθαν στη Χίο, την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Η αντίδραση του δημάρχου υποδηλώνει και τον σκεπτικισμό που υπάρχει αναφορικά με τα προτεινόμενα μέχρι στιγμής οικόπεδα και μια απέλπιδα προσπάθεια εξεύρεσης πιο επιθυμητής λύσης που να ικανοποιεί ίσως περισσότερους ή προς αποφυγήν του Θόλους.

Στόχος της επίσκεψης του κλιμακίου που αποτελούνταν από τον διευθυντή της «Θέμις Κατασκευαστική» κ. Νικολάου και τον υπεύθυνο χωροταξικού σχεδιασμού κ. Ανεστάκο, ήταν η επί τόπου εξέταση των περιοχών στο Αίπος, στο Θόλος και στον Αγ. Γεώργιο Συκούση.

Μετά το δεκαήμερο που ζήτησε ο δήμαρχος, αν δεν προταθεί νέα περιοχή, θα πρέπει πλέον η «ΘΕΜΙΣ» να δώσει και την απάντηση στο ερώτημα «Λεφτά υπάρχουν για την κατασκευή των φυλακών υπό τις παρούσες συνθήκες» ή απλά συζητάμε κι εξετάζουμε προσπαθώντας να μετριάσουμε την πίεση που ασκούν ο Δικηγορικός Σύλλογος και οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι;

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ