28.11.2014 10:06

«Ψάχνεται» ο Δήμος για τις φυλακές

ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΘΕΜΙΣ» ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Δέκα μέρες διορία προκειμένου να εξετάσει με την τεχνική υπηρεσία κι άλλες πιθανές περιοχές για την ανέγερση νέων φυλακών στο νησί, ζήτησε και πήρε  ο δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς  από τα μέλη του κλιμακίου της «Θέμις Κατασκευαστική» που για ακόμη μια φορά ήρθαν στη Χίο, την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Η αντίδραση του δημάρχου υποδηλώνει και τον σκεπτικισμό που υπάρχει αναφορικά με τα προτεινόμενα μέχρι στιγμής οικόπεδα και μια απέλπιδα προσπάθεια εξεύρεσης πιο επιθυμητής λύσης που να ικανοποιεί ίσως περισσότερους ή προς αποφυγήν του Θόλους.

Στόχος της επίσκεψης του κλιμακίου που αποτελούνταν από τον διευθυντή της «Θέμις Κατασκευαστική» κ. Νικολάου και τον υπεύθυνο χωροταξικού σχεδιασμού κ. Ανεστάκο, ήταν η επί τόπου εξέταση των περιοχών στο Αίπος, στο Θόλος και στον Αγ. Γεώργιο Συκούση.

Μετά το δεκαήμερο που ζήτησε ο δήμαρχος, αν δεν προταθεί νέα περιοχή, θα πρέπει πλέον η «ΘΕΜΙΣ» να δώσει και την απάντηση στο ερώτημα «Λεφτά υπάρχουν για την κατασκευή των φυλακών υπό τις παρούσες συνθήκες» ή απλά συζητάμε κι εξετάζουμε προσπαθώντας να μετριάσουμε την πίεση που ασκούν ο Δικηγορικός Σύλλογος και οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι;

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ