24.7.2012 14:04

“ Προτίμησα να πάθω κατάγματα από το να καώ ” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ

 

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των επιβατών του μοιραίου λεωφορείου που χθες σκόρπισε το θάνατο κατά την είσοδό του στο χωριό της Συκιάδας.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά το τραγικό περιστατικό που κόστισε τη ζωή σε τρεις συμπολίτες μας, η 65χρονη Κούβακα Μαρία και η 19χρονη Αγγελική Καγιάβα, που νοσηλεύονται στο «Σκυλίτσειο», μιλούν στον τηλεοπτικό φακό του «π» για το τι συνέβη λίγα λεπτά πριν τη βουτιά θανάτου του λεωφορείου από ύψος 5 μέτρων.

«Μου είπαν να επιλέξω αν θα συρθώ και θα πάθω μερικά κατάγματα ή θα μείνω στο σημείο και θα καώ. Με έσερναν και ξεκολλούσε το δέρμα μου», ανέφερε στον «π» η κα. Καγιάβα τονίζοντας ότι τίποτα δεν προμήνυε τα τραγικά συμβάντα που θα εξελίσσονταν κατά την είσοδο του λεωφορείου στη Συκιάδα.

Σοκαρισμένη από το γεγονός και η 19χρονη Αγγελική Καγιάβα από τη Λαγκάδα, η οποία περιγράφοντας τα γεγονότα ανέφερε: «Ανεβαίναμε Συκιάδα. Δεν ξέρω. Κάτι έπαθε ο οδηγός και το λεωφορείο έπεσε στο γκρεμό. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μετά σπάσαμε το παράθυρο, βγήκαμε και μετά λιποθύμησα. Η επόμενη εικόνα ήταν αυτή του Νοσοκομείου», ανέφερε η ίδια. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ