19.4.2013 14:08

Πρωτιά για το Δημοτικό του Κάμπου

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Την 1η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Λαμπερά Χαμόγελα, Φωτεινό Μέλλον» που διενεργήθηκε από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγωγή Στοματικής Υγείας με τη μέθοδο της Βιωματικής Μάθησης» κατέλαβε το Δημοτικό σχολείο του Κάμπου.
Η βράβευση αφορά στην εφαρμογή καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος και στη δημιουργία της καλύτερης αφίσας με θέμα «Η φροντίδα του στόματος», που πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές της εφετινής Τετάρτης (Δ´) τάξης Δημοτικού, υπό την επίβλεψη της υπεύθυνης εκπαιδευτικού Δημοπούλου Ειρήνης και με την ενεργό συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου και ιδιαιτέρως της Διευθύντριας Αθηνάς Πλακωτάρη. 
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χίου με ανακοίνωση του συχαίρει τους μαθητές και θυμίζει ότι σε στενή συνεργασία με την Α´θμια Εκπαίδευση Χίου έχει οργανώσει κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο επισκέψεις των εθελοντών Οδοντιάτρων σε πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του νησιού μας, με σκοπό την ενημέρωση και διδασκαλία των μαθητών για την στοματική υγεία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ