1.10.2015 20:56

Πρόσκληση – πρόκληση για πεζοπορία στα υπέροχα Αγιάσματα

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι μακριά, όμως θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι το τοπίο, η φύση και η γαλήνη θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω. Γι’ αυτό και αξίζει να συμμετάσχετε στην περιήγηση που διοργανώνει η «Θέρμαι Αγιασμάτων» με τον Γιώργο Χαλάτση, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, μέσα από δύο διαδρομές, η καλύτερη εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί βάση της θέλησης των συμμετεχόντων.

 Αναλυτικά οι δύο διαδρομές είναι:

 1η διαδρομή:

Κυκλική, μέτριας δυσκολίας, διαρκεί περίπου 2-2,5 ώρες.

Ξεκινάει από το κενοτάφιο της Κεράμου, περνάει μέσα από το χωριό της Κεράμου και τα ερειπωμένα χωριά Καμίνι και Λαρδάτος και τερματίζει στο σημείο εκκίνησης.

 2η διαδρομή:

Δύσκολη, διαρκεί περίπου 4,5 με 5 ώρες.

Είναι κοινή με την πρώτη μέχρι το χωριό Λαρδάτος. Από εκεί συνεχίζει για Μέλισσα, Θολόϊκα και  Λεπτόποδα και καταλήγει στο υδροθεραπευτήριο.

Στο υδροθεραπευτήριο, μετά τις πεζοπορίες, υπάρχει η δυνατότητα ενός χαλαρωτικού λουτρού με θερμό ιαματικό νερό ενώ η ημέρα θα κλείσει με φαγητό στην ταβέρνα της περιοχής.

Πληροφορίες:

Συνάντηση: Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, στις 9:30 το πρωί, στο κενοτάφιο Κεράμου.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Παπούτσια πεζοπορίας, αδιάβροχο, σακίδιο πλάτης, νερό.

Οι συμμετέχοντες φέρουν την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατύχημα και τραυματισμούς.

Ειδικό πακέτο προσφοράς: Διανυκτέρευση το Σάββατο βράδυ σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό προς 25 Ευρώ (2 άτομα). 1 γεύμα (με κρασί ή σούμα) στην ταβέρνα προς 10 Ευρώ το άτομο. Το λουτρό στο υδροθεραπευτήριο 4 Ευρώ.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή, 9/10, το μεσημέρι.

Επικοινωνία και συντονισμός: Γιώργος Χαλάτσης. Τηλέφ. 693 8605 179, Email: gchalatsis2@gmail.com   

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ