Κοινωνία

1/10/15 20:56

τελ. ενημ.: 1/10/15 20:56

Πρόσκληση – πρόκληση για πεζοπορία στα υπέροχα Αγιάσματα

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι μακριά, όμως θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι το τοπίο, η φύση και η γαλήνη θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω. Γι’ αυτό και αξίζει να συμμετάσχετε στην περιήγηση που διοργανώνει η «Θέρμαι Αγιασμάτων» με τον Γιώργο Χαλάτση, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, μέσα από δύο διαδρομές, η καλύτερη εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί βάση της θέλησης των συμμετεχόντων.

 Αναλυτικά οι δύο διαδρομές είναι:

 1η διαδρομή:

Κυκλική, μέτριας δυσκολίας, διαρκεί περίπου 2-2,5 ώρες.

Ξεκινάει από το κενοτάφιο της Κεράμου, περνάει μέσα από το χωριό της Κεράμου και τα ερειπωμένα χωριά Καμίνι και Λαρδάτος και τερματίζει στο σημείο εκκίνησης.

 2η διαδρομή:

Δύσκολη, διαρκεί περίπου 4,5 με 5 ώρες.

Είναι κοινή με την πρώτη μέχρι το χωριό Λαρδάτος. Από εκεί συνεχίζει για Μέλισσα, Θολόϊκα και  Λεπτόποδα και καταλήγει στο υδροθεραπευτήριο.

Στο υδροθεραπευτήριο, μετά τις πεζοπορίες, υπάρχει η δυνατότητα ενός χαλαρωτικού λουτρού με θερμό ιαματικό νερό ενώ η ημέρα θα κλείσει με φαγητό στην ταβέρνα της περιοχής.

Πληροφορίες:

Συνάντηση: Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, στις 9:30 το πρωί, στο κενοτάφιο Κεράμου.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Παπούτσια πεζοπορίας, αδιάβροχο, σακίδιο πλάτης, νερό.

Οι συμμετέχοντες φέρουν την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατύχημα και τραυματισμούς.

Ειδικό πακέτο προσφοράς: Διανυκτέρευση το Σάββατο βράδυ σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό προς 25 Ευρώ (2 άτομα). 1 γεύμα (με κρασί ή σούμα) στην ταβέρνα προς 10 Ευρώ το άτομο. Το λουτρό στο υδροθεραπευτήριο 4 Ευρώ.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή, 9/10, το μεσημέρι.

Επικοινωνία και συντονισμός: Γιώργος Χαλάτσης. Τηλέφ. 693 8605 179, Email: gchalatsis2@gmail.com   

 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση