10.9.2015 16:50

Προσηλωμένοι στην προσφορά

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ 3Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ 96 ΑΔΤΕ

Εντυπωσιακή για μία ακόμη φορά υπήρξε η συμμετοχή των στελεχών της 96ΑΔΤΕ «Χίος» στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίηση το Τάγμα Υγειονομικού Εθνοφυλακής σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόλις λίγη ώρα μετά την έναρξη της διαδικασίας είχαν συγκεντρωθεί περί τις 40 φιάλες αίμα ενώ στο τέλος της ημέρας συγκεντρώθηκαν πάνω από 100.

Στρατιώτες αλλά και μόνιμα στελέχη του στρατού ξηράς αλλά και του πολεμικού ναυτικού κατέκλεισαν το Τ.Υ.ΕΘ. σε μία προσπάθεια να αποδείξουν ότι βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία και στις ανάγκες της.

Όπως σημείωσε η κ. Άννα Σωτηρίου εκ μέρους του «Σκυλίτσειου» είναι η 3η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιεί η 96 ΑΔΤΕ μέσα στο 2015 ενώ εξήγησε ότι οι φιάλες αίματος θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες μεγάλων πολιτικών και στρατιωτικών νοσοκομειακών ιδρυμάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ