19.9.2014 15:05

Πρόγραμμα συνδικαλιστικής εκπαίδευσης από την ΕΣΑμεΑ στη Χίο

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδικαλιστικής εκπαίδευσης με τίτλο «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αιρετών Στελεχών κι Εργαζομένων του Αναπηρικού Κινήματος στο Σχεδιασμό πολιτικής για θέματα αναπηρίας», πρόκειται να υλοποιήσει η Εθνική Συνομοσπονδία Α.με.Α, για τη Χίο.

Το πρόγραμμα, διάρκειας 200 ωρών, αναμένεται να ξεκινήσει από τις 20 Οκτωβρίου και να διαρκέσει μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2014, με 3-4 ημέρες εκπαίδευσης την εβδομάδα σε απογευματινές ώρες, ενώ δύναται να γίνονται μαθήματα και Σάββατο ή Κυριακή.

Οι θεματικές ενότητες είναι 11 και αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας (υγεία, πρόνοια, εκπαίδευση, προσβασιμότητα κ.λπ.) σε σχέση με την αναπηρία και το αναπηρικό κίνημα.

Εκπαιδευόμενοι μπορεί να είναι αιρετά στελέχη ή απλά μέλη των αναπηρικών και των γονεϊκών σωματείων ατόμων με αναπηρία ή ακόμη και εργαζόμενοι των σωματείων, οι οποίοι μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος θα λάβουν Πιστοποιητικό ΔΒΕ.

Άμεσα θα εκδοθούν από την ΕΣΑμεΑ σχετικές προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπαιδευόμενους και για συντονιστή του τμήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι, για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Νεκταρία Αποστολάκη, υπάλληλο της Ε.Σ.Α.μεΑ. ή με τον Παγχιακό Σύλλογο Α.μεΑ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ