9.11.2012 9:32

Πρεμιέρα που θέλει νίκη

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WEB TV ΤΟΥ WWW.POLITISCHIOS.GR

Με φουλ τις μηχανές και το ρόστερ διαθέσιμο ο Ν.Ο. Χίου πέφτει το Σάββατο στις 18.00  στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα της χρονιάς.

Στο ΝΟΧ επικρατεί αισιοδοξία και ενθουσιασμός για την πρεμιέρα. Οι παίκτες βρίσκονται στη Χίο από σήμερα και θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο Πανιώνιος φθάνει το μεσημέρι της Κυριακής και στη συνέχεια θα μεταβεί το Ιωνικό για τον αγώνα.

 

Με το δεξί

Η ομάδα του Γιώργου Μπελέγρη πέφτει στην πισίνα με μόνο στόχο τους τρεις βαθμούς για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα. Μετά τις καλές εμφανίσεις στο τουρνουά του ΣΕΔΥ, ο ΝΟΙΧ προσανατολίζεται στη νίκη, καθώς οι πρώτες τρεις αγωνιστικές χαρακτηρίζονται βατές για συλλογή βαθμών.

 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σταυρόπουλος και Κατσαρός, ενώ Εισιτήρια Διαρκείας θα διατίθενται στην είσοδο του Κολυμβητηρίου. Το απλό εισιτήριο εισόδου θα κοστίζει και φέτος 5 ευρώ.

 

Υπόλοιποι αγώνες

Στους άλλους αγώνες της πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια:

Παναθηναϊκός- Πάτρα, Βουλιαγμένη- Αργοστόλι, Ηλιούπολη-  Π. Φάληρο, ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, Κέρκυρα- Χανιά.

 

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το web tv του «πολίτη» στο www.politischios.gr

 

 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ