23.5.2013 15:22

«Πράσινο σχολείο» του Καταρράκτη

ΣΤΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ

«Πρασίνισε» το δημοτικό σχολείο του Καταρράκτη. Μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Διδακτικού Προσωπικού του Σχολείου κι αφού εξασφαλίστηκαν κομμάτια χλοοτάπητα από άλλες χρήσεις (γήπεδα 5X5 κ.λπ.) πριν από μερικές μέρες στρώθηκε η αυλή του σχολείου με χλοοτάπητα.
«Το σχολείο του Καταρράκτη είναι από τα πρώτα σχολεία που επωφελούνται από την εξασφάλιση κάποιων κομματιών χλοοτάπητα. Διαπιστώσαμε ότι είχαμε αρκετό τέτοιο υλικό αναξιοποίητο και ζητήσαμε από τα σχολεία να μας καταθέσουν αντίστοιχα αιτήματα» είπε στον «π» ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Μ. Γιαννάρας.
Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στον Καταρράκτη έγινε μετά από συνεννόηση του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας με τη συμβολή των Γονέων του σχολείου και των εργολάβων και συγκεκριμένα του κ. Ζενιώδη, που εκτελούν εργασίες στην περιοχή και που συνέβαλαν στο «στρώσιμο» του πράσινου χαλιού στην αυλή του σχολείου.
Μετά τον Καταρράκτη ανάλογες παρεμβάσεις θα γίνουν και σε άλλα δημοτικά σχολεία σημειώνει ο κ. Γιανάρας χαρακτηριστικά.

ΦΩΤΟ: www.katarraktisvillage.com/
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ