26.9.2014 15:54

Το πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Νέα απάντηση, αυτή τη φορά από τον Γ.Παδόπουλου, έρχεται να προστεθεί στο γαΪτανάκι της αντιπαράθεσης μεταξύ του ίδιου και του πρώην δημάρχου Χίου.
Στην απάντηση του ο Γ. Παπαδόπουλος αναφέρει: Κύριε Λαμπρινούδη,
        Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, οι παλαιότεροι έλεγαν <<το πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη>>.
        Τούτο εκπληρώνεται πλήρως στο πρόσωπο και την περίπτωσή σας. Διότι πως αλλιώς μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει την μικρόψυχη και υποτιμητική (για εσάς) συμπεριφορά σας από τη βραδιά των δημοτικών εκλογών του Μαΐου και εντεύθεν έναντι όποιου δεν σας στήριξε ?
        Καταρχήν ήθελα να σας παρακαλέσω όταν μιλάτε εξ ονόματος του συνδυασμού σας να μνημονεύετε κάτω από τα κείμενά σας τα ονοματεπώνυμα των συμβούλων σας, που υποτίθεται ότι τα συνυπογράφουν διότι, σχεδόν καθημερινά, τουλάχιστον πέντε σύμβουλοί σας διέρχονται του γραφείου μου και μου αναφέρουν τα αντίθετα όσων εσείς λέτε.
        Από την άλλη και για την αποκατάσταση της αληθείας, επί προσωπικού, έχω να σας υπενθυμίσω τα κατωτέρω:
        1. Η όλη ευεργεσία σας έναντί μου ήταν όταν μου συνήψατε μια σύμβαση ορισμένου χρόνου στο Δήμο Καμποχώρων το έτος 2002. Λησμονήσατε όμως να αναφέρετε τρία σημαντικά στοιχεία: α). Ότι με ζητήσατε από το Δήμο Μαστιχοχωρίων όπου εργαζόμουν με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου (και παραιτήθηκα για να έλθω στα Καμπόχωρα με ορισμένου χρόνου, β). Ότι την ίδια χρονιά (τυχαίο άραγε ?) ήσασταν υποψήφιος Νομάρχης Χίου και τότε ασφαλώς θέλατε τις ψήφους της οικογένειας Παπαδόπουλου αυτήν που σήμερα κατηγορείτε (συνταγογραφίες, κλπ)
αποδεικνύοντας το πραγματικό σας πολιτικό ύφος και ήθος και γ). Ότι από τη σύναψη αυτή δεν απέκτησα στο φορέα σύναψης της καμία θέση μόνιμης εργασίας διότι την κατέλαβε άλλος υπάλληλος. Συνεπώς ξαναδείτε τα γεγονότα ήρεμα και επανακρίνατέ τα γιατί είστε χολωμένος και εκτίθεστε.
        2. Εφόσον εσείς δεν με κρίνετε ικανό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, γιατί φαγωθήκατε κυριολεκτικά να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό σας, φτάνοντας μάλιστα να γίνεστε λίαν φορτικός σε υψηλόβαθμα στελέχη της τοπικής πολιτικής (αλλά και της εκκλησιαστικής ακόμη) σκηνής, προκειμένου να μην είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό της <<πρωτοβουλίας>> ? Μήπως ξεχάσατε ότι μου τάζατε και συγκεκριμένες θέσεις και σας είχα πει <<δεν με ενδιαφέρει καμία θέση ούτε ζήτησα ποτέ και από κανέναν κάποια θέση αλλά το κοινό όφελος>> ?
        3. Καμία απάντηση δε δώσατε για το γεγονός ότι καταφέρεστε από τον Μάιο και εντεύθεν επί δικαίων και αδίκων για την μεγαλοπρεπή σας ήττα. Στην πολιτική ζωή άλλοτε κερδίζουμε και άλλοτε χάνουμε. Εάν θεωρείτε ότι ένας άνθρωπος ηλικίας 60 ετών (που είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση από τα 30 του) πρέπει να φύγει στα 70 ή στα 80 πρέπει να βρείτε και το ανάλογο αισθητήριο στην τοπική μας κοινωνία να ασπαστεί την πρόταση σας αυτή. Πάντως, έξυπνος πολιτικός είναι αυτός που φεύγει όρθιος και προσφέροντας ακόμη.
        4. Τέλος, αντιπαρέρχομαι όσα λέτε περί συλλογής ψήφων, κλπ διότι θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος ιατρός από το 2002 και συνεπώς ουδεμία σχέση έχει η πρότερη δική του επαγγελματική ιδιότητα με τη δική μου ενασχόληση με τα κοινά η οποία σαφώς είναι μεταγενέστερη. Θα έπρεπε, όμως, να ντρέπεστε πιάνοντας στο στόμα σας άτομα στα οποία κάποτε καταφεύγατε γονυπετής και δακρύβρεκτος, επιζητώντας πολιτική στήριξη την οποία και είχατε και εξ αυτής καλοπερνούσατε εσείς και πολλοί άλλοι (που ούτε η μάνα τους
δεν ήξερε) κοντά σας. Αλλά, πολύ σωστά ομολογήσατε ο ίδιος <<τα στερνά τιμούν τα πρώτα>>. Και τα δικά σας στερνά είναι κατάμαυρα !!! Ο δε κόσμος δικαίως σας έστειλε σπίτι σας για οριστική πολιτική ανάπαυση.-"

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ