4.7.2014 12:47

Πολιορκούν την Αυστριακή αγορά με... δείγματα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΊΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

Μια μοναδική ευκαιρία για προβολή των χιώτικων προϊόντων, των παραγωγών και όλου του νησιού γενικότερα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε tour operators, δίνεται για τους παραγωγούς μας μέσα από πρωτοβουλία του ΕΟΥ Αυστρίας.
Ο  ΕΟΤ Αυατρίας, πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα επισκέψεις σε τουριστικά γραφεία αποσκοπώντας στην τόνωση των κρατήσεων και τη διατήρηση του καλού κλίματος που επικρατεί για τη χώρα μας.

Κατά τις επισκέψεις στα τουριστικά γραφεία είθισται η διανομή ελληνικών προϊόντων ως give away. Για το σκοπό αυτό καλεί τους ντόπιους παραγωγούς να αποστείλουν μικρές συσκευασίας (δείγματα) με τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.
Επισημαίνεται ότι δεν θα υπάρξει επιβάρυνσή σας με έξοδα αποστολής, δεδομένου ότι η Austrian myholiday (Austrian Airlines) αναλαμβάνει  τη μεταφορά των προϊόντων.

Οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να διαθέσουν προϊόντα τους μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Τουρισμού της Π.Ε.Χίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014.

Πληροφορίες Δ.Μενή
Τηλ.// Fax22713- 50516 // 22713-50517
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ