26.7.2013 14:17

Ποιοι θέλουν να κάψουν την ανακύκλωση;

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ Ή ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ;

Μήνυση κατ’ αγνώστων για εμπρησμό από πρόθεση ενός απορριμματοφόρου αυτοκινήτου της, έχει υποβάλλει η εταιρία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ που έχει αναλάβει τη διαδικασία της  ανακύκλωσης των δημοτικών απορριμμάτων.

Τα αποτελέσματα της αυτοψίας της Πυροσβεστικής απέδειξαν δεν προκλήθηκε από βλάβη ή άλλη αμέλεια η φωτιά που σχεδόν κατάστρεψε το αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου στο χώρο στάθμευσης στην οδό Αγ. Σπυρίδωνα Νερομύλων, κάτω από την ομώνυμη εκκλησία.

Θα επανέλθουν

Ο Π. Μανδάλας τονίζει ότι αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη επειδή πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι και να τους επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις, αλλά εκφράζει και τον ενδόμυχο φόβο ότι οι εμπρηστές θα επανέλθουν, δεν θα σταματήσουν στην πρώτη προσπάθεια.

Μέτρα

«Ο χώρος της ανακύκλωσης είναι πολύ δύσκολος, ο αθέμιτος ανταγωνισμός εξελίσσεται σε καταστροφική λαίλαπα, αλλά είναι ανεπίτρεπτο ο να οπλίζει χέρια και να καταστρέφει επιχειρήσεις, οικογένειες και ανθρώπους. Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να αποδείξουμε ποιος το έκανε, ελπίζουμε ότι τα στοιχεία που υπάρχουν θα αποκαλύψουν τον ή τους ενόχους και θα λάβουμε τα μέτρα μας για να μην συμβεί ξανά», δηλώνει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ