23.12.2014 10:21

Πληθαίνουν τα mini bus

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ

Το Αστικό ΚΤΕΛ αποδεικνύει ότι έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται και να αναπτύσσεται αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της κοινωνίας. Έτσι εμπλουτίζει το στόλο του με ένα ακόμη mini bus, το οποίο είναι το πιο καινούργιο που κυκλοφορεί στο νησί (δεκαετίας) επενδύοντας στην αναβάθμιση της αστικής συγκοινωνίας και στην αύξηση του μεταφερόμενου αριθμού επιβατών.

«Τα μικρά λεωφορεία δε θα αντικαταστήσουν εξ’ ολοκλήρου τα μεγάλα. Χρησιμοποιούνται για τα δρομολόγια στις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως ο Αγ. Γεώργης ο Ορφανός, τα Σπιλάδια κ.λπ.. Αντικαταστήσαμε ένα μεγάλο λεωφορείο με ένα mini bus γιατί είχαμε ανάγκη από ένα ακόμη μικρό λεωφορείo», δήλωσε στον «π» ο Στ. Κλούβας, πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ.

Το νέο απόκτημα του Αστικού ΚΤΕΛ σίγουρα είναι πιο σύγχρονο, πιο λειτουργικό και γρήγορο και διευκολύνει τους επιβάτες του να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς να ταλαιπωρηθούν με την κίνηση ή με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στις παρυφές των δρόμων.

Προχωρούν οι μελέτες

Παράλληλα προχωρά ο συνολικός σχεδιασμός του Αστικού ΚΤΕΛ για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία τηλεματικού συστήματος. Βρέθηκε ο ανάδοχος του έργου, οι μελέτες προχωρούν κανονικά και μέχρι το τέλος του 20015 θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία οι ηλεκτρονικές ενημερωτικές επιγραφές, προκειμένου το επιβατικό κοινό να γνωρίζει την ώρα άφιξης των λεωφορείων της γραμμής, ενώ παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει από μηχάνημα το εισιτήριο του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ