12.6.2015 13:10

Πιστοποίηση στις Αρχές Διοργάνωσης Μεγάλων Αθλητικών Γεγονότων

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Συντονιστής) σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνει το καινοτόμο και πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ το οποίο είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες συνδυάζοντας βασικά στοιχεία της Διοίκησης του Αθλητισμού (SportsManagement) και του Επιχειρηματικού Σχεδιασμού των Αθλητικών Οργανισμών (BusinessPlanningforSportsOrganizations), με τις αρχές της Διοργάνωσης Μεγάλων Αθλητικών Γεγονότων (Organizing mega sport Events) με στόχο την στρατηγική ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού και της Περιφέρειας.

 

Το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης διάρκειας 150 ωρών, χορηγεί Πιστοποιητικό Επιτυχούς Συμμετοχής ισοδύναμο με δεκαοκτώ πιστωτικές μονάδες (18 ECTS). Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση του πιστοποιητικού είναι η υποχρεωτική παρακολούθηση των προγραμματισμένων ωρών επιμόρφωσης και η επιτυχής ολοκλήρωση των εργασιών  και των γραπτών εξετάσεων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά  μέχρι την 29η Ιουνίου 2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ & ΣΤΑΜ. ΒΑΛΙΩΤΗ & ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΣΠΑΡΤΗ  -23100, ΑΦΟΡΑ: «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΓΑ για την πόλη ……………(Σπάρτη ή Χίος)» υπόψη κου Κορωνιού Κωνσταντίνου (τηλ. 27310 89670, 89661).

 

Το κείμενο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι αναρτημένο στον ακόλουθοσύνδεσμο:

http://195.251.113.134/formtools/modules/form_builder/published/form_pega.php

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ