9.2.2024 14:09

ΠΕΣ ΝΑΤ – «Τοποθέτηση ιατρού αλλιώς κατάληψη του Οίκου Ναύτη Χίου» - Βίντεο

Διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε κατάληψη του κτιρίου του Οίκου Ναύτη Χίου σε περίπτωση που η πολιτεία δεν μεριμνήσει άμεσα για επαναφορά του ιατρού που είχε τοποθετηθεί για την συνταγογράφηση σε ναυτικούς και μέλη των οικογενειών τους, εμφανίζονται οι Χιώτες ναυτικοί.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ Στέλιος Κουμπιάς, το η Διοίκηση του Οίκου Ναύτη, αποφάσισε για την τοποθέτηση ενός Ιατρού σε μόνιμη και καθημερινή βάση στο ΠΟΝ Χίου, ώστε οι χιλιάδες ασφαλισμένοι της Ναυτομάνας Χίου στον Οίκο Ναύτου να εξυπηρετούνται από τον χώρο του ΠΟΝ ΧΙΟΥ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ομόφωνα μετά από την παραχώρηση δύο ορόφων του ΠΟΝ Χίου στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου για την εξυπηρέτηση και αύξηση των εισαχθέντων Σπουδαστών και Σπουδαστριών, και την ομόφωνη απόφαση των παρευρισκόμενων – ενδιαφερομένων.

Παρά τις δεσμεύσεις, εξήγησε ο κ. Κουμπιάς, ο ιατρός το τελευταίο διάστημα, ανακλήθηκε στη θέση του στο Νοσοκομείο, με αποτέλεσμα οι ναυτικοί να μην μπορούν να συνταγογραφήσουν φάρμακα.

«Ζητάμε επιτέλους την υλοποίηση της απόφασης της Διοίκησης του Οίκου Ναύτη, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε δυναμικές ενέργειες και την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Οίκου Ναύτη Χίου, μέχρι την Τελική δικαίωσή μας», ανέφερε ο κ. Κουμπιάς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ