22.8.2022 16:02

ΠΕΣ ΝΑΤ – «Εδώ παπάς εκεί παπάς για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ»

Έφυγε άλλος ένας συνάνθρωπός – συμπολίτης μας εξαιτίας του μόνιμου προβλήματος με την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ, άλλο ένα θύμα της Κυβέρνησης που συνεχίζει να κωφεύει στην άκρως επικίνδυνη υποστελέχωση του ΕΚΑΒ ΧΙΟΥ.

Συνάδελφοι, απόμαχοι και εν ενεργεία, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, θα πρέπει να μένουμε και να υπομένουμε τις φρούδες υποσχέσεις του υπουργού Υγείας, και  το μόνο που θα κάνουμε σε κάθε θάνατο συμπολίτη μας να ευχόμαστε όλοι μας "Καλό Παράδεισο"???, αλλά μήπως λέμε μήπως, θα πρέπει να βγούμε στο δρόμο και να φωνάξουμε όλοι για την..... ζωή μας, να απαιτήσουμε εδώ και τώρα γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΕΚΑΒ για το Νοσοκομείο μας!!!

Καλούμε, Προτρέπουμε, και προτείνουμε σε όλα τα σωματεία, συλλόγους, φορείς και τον λαό της Χίου για μια δυναμική παρέμβαση – διαμαρτυρία, πρέπει να ξεσηκωθούμεκαι να οργανώσουμε τις από κοινού δράσεις μας προς τη λύση του φλέγοντος ζητήματος και να τερματίσουμε αυτή την τραγική λίστα.

Απαιτούμε:

Άμεση και μόνιμη λύση στελέχωσης του ΕΚΑΒ και κάθε δομής υγείας στο νησί μας.

Έργα και όχι υποσχέσεις, για να μην θρηνήσουμε άλλο συμπολίτη – συμπολίτισσα μας.

Φθάνει πια!! Έχουμε χορτάσει και μπουχτίσει καθημερινά με τα «φρού- φρού και αρώματα» που πλασάρετε, για εμάς πάνω από όλα είναι η υγεία και η ζωή μας

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ