3.6.2015 18:00

Περιζήτητες οι 34 θέσεις στην Υπηρεσία Καθαριότητας

ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Περιζήτητες όπως ήταν αναμενόμενο είναι οι 34 θέσεις που προκήρυξε ο Δήμος Χίου για την υπηρεσία καθαριότητας αφού μέχρι χθες, τρίτη ημέρα ανακοίνωσης των θέσεων πάνω από 250 άτομα έχουν περάσει τις πόρτες του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, προκειμένου να προμηθευτούν την πολυπόθητη προκήρυξη. « Μόνο την Παρασκευή, πρώτη ημέρα δημοσιοποίησης της προκήρυξης 130 άτομα κατέφθασαν στην υπηρεσία μας και ζητούσαν πληροφορίες για τις θέσεις. Είναι πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων για μία θέση στον δημόσιο τομέα έστω και αν αυτή είναι μόνο για 8 μήνες αφού στον ιδιωτικά τομέα δεν μπορούν να βρουν δουλειά», σημείωσε στον «π» η Μαρ. Φραγκάκη, μία εκ των υπευθύνων στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του Δ. Χίου για τις προκηρύξεις. « Μέχρι σήμερα έχουμε δώσει πάνω από 250 προκηρύξεις στους ενδιαφερόμενους και αναμένεται ο αριθμός τους να αυξηθεί και άλλο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών που είναι η 8η Ιουνίου».

Ωστόσο η κατάθεση των αιτήσεων στο πρωτόκολλο του Δήμου κυμαίνεται σε χαμηλά ακόμη ποσοστά τα οποία αναμένεται να αυξηθούν την τελευταία ημέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών « Ενδιαφέρον υπάρχει μεγάλο απλά απαιτείται και ένα χρονικό πλαίσιο μέχρι οι υποψήφιοι να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μέχρι στιγμής έχουμε παραλάβει 20 αιτήσεις αλλά ο μεγάλος όγκος κατάθεσης θα γίνει τις επόμενες ημέρες», ανέφερε η υπεύθυνη πρωτοκόλλου του δήμου Χίου Αγγ. Καστάνου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ