7.8.2015 10:38

Πεντάμηνη εργασία για 2.417 ανέργους

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες των επιλεχθέντων και αποκλεισθέντων από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την κάλυψη 2.417 θέσεων πεντάμηνης απασχόλησης στα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού.

Για τις θέσεις είχαν υποβληθεί υπερδιπλάσιες αιτήσεις, καθώς αποκλείστηκαν συνολικά 3.401 άτομα (σύνολο αιτήσεων 5.818).

Οι ωφελούμενοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω, και θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση για 5 μήνες. Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών και ειδικότερα από τις 8:00 σήμερα το πρωί μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης 11 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο από χρήστες που είναι πιστοποιημένοι στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού με τη χρήση κωδικών πρόσβασης (Ονομα Χρήστη και Συνθηματικό).

Οι ενιστάμενοι μπορούν να υποβάλουν τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά είτε με κατάθεση στα αρμόδια Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης των ενστάσεων από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, εντός 15 εργάσιμων ημερών θα εγκριθεί ο οριστικός πίνακας των επιτυχόντων του εν λόγω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Σημειώνεται πως ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση για 17.917 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας σε φορείς του Δημοσίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ