23.4.2013 10:59

Παρουσίαση της ατζέντας Βιωματικού Τουρισμού στη Σμύρνη

Την ατζέντα Βιωματικού Τουρισμού θα παρουσιάσει στη Σμύρνη ο Δήμος Χίου την Πέμπτη, 25 Απριλίου, στις 11.30 σε μια προσπάθεια προσέλκυσης των Τούρκων επισκεπτών.
Η παρουσίαση του «Χίος agenda+ / Δραστηριότητες Βιωματικού Τουρισμού στη Χίο» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Σμύρνης σε συνεργασία με το Ελληνικό Προξενείο και το Επιμελητήριο της Σμύρνης, στα πλαίσια ανάδειξης και ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού στη Χίο.
Υπενθυμίζεται ότι η ατζέντα βιωματικού τουρισμού περιλαμβάνει τις δραστηριότητες που γίνονται στο νησί μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε ο επισκέπτης να έχει ενεργό ρόλο στα δρώμενα.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει και αναφορά στο έθιμο του ρουκετοπόλεμου το οποίο όπως αποδεικνύεται είναι ήδη γνωστό κι έχει πολλούς θαυμαστές στα απέναντι παράλια.

                                                                                                       

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ