Κοινωνία

5/9/14 20:49

τελ. ενημ.: 5/9/14 20:49

Παρέμβαση Μ. Σόδη για τα γήπεδα

ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ

Την πρώτη της παρέμβαση ως βουλευτής Χίου έκανε σήμερα το απόγευμα η Μ. Σόδη με αφορμή το θέμα που ανέδειξε σήμερα πρωτοσέλιδα ο "π" για τη λειτουργία και αδειοδότηση των αθλητικών κέντρων στη Χίο.
Όπως ενημερώνει η βουλευτής, μόλις της κοινοποιήθηκε σχετικό έγγραφο την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου από τον Δήμο Χίου αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου, Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου, Γηπέδου Καρδαμύλων, Γηπέδου Συκιάδας-Λαγκάδας, Γηπέδου Νενήτων, επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Σπύρο Σπυρίδων, προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα για της συνθήκες λήψης της εν λόγω απόφασης, η οποία εκδόθηκε με σκοπό την αποκατάσταση αναφερόμενων ελλείψεων.
"Οπωσδήποτε, η απρόσκοπτη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας από τους νέους μας, τους αθλητές μας και κάθε άτομο που αγαπά την άθληση αποτελεί για όλους μας προτεραιότητα και δεν νοείται να μένουν κλειστά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο τα έννομα αγαθά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της υγείας και της ασφάλειας αθλητών, θεατών και εργαζομένων στις εγκαταστάσεις."

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση