4.5.2016 17:21

Πανστρατιά για τον Φ.Π.Α. [ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ

Βαρέθηκαν να περιμένουν, συνειδητοποίησαν πως με τις επιστολές απλά πετούν τουφεκιές στον αέρα κι αναλαμβάνουν συντονισμένη δράση οι νησιώτες σε μια ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν την αύξηση κι εξίσωση του νησιωτικού Φ.Π.Α. με εκείνον της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το Επιμελητήριο Χίου, πρωτοστατεί και συντονίζει τα υπόλοιπα Επιμελητήρια καταθέτοντας πρόταση για δυναμικές κινητοποιήσεις, κλείσιμο των καταστημάτων σε όλα τα νησιά την ερχόμενη Δευτέρα, μαζί με την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, ώστε να ακουστεί μέχρι την Αθήνα το μήνυμα ότι η κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά θα αποτελέσει τη χαριστική βολή για τις τοπικές οικονομίες που έχουν ήδη δεχτεί καίριο πλήγμα από τις προσφυγικές ροές.

Το  πρωί σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Γεωργούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, ο δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς, ο αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Μ. Κριμιζής και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κ. Λήνας, ανέδειξαν την αναγκαιότητα να αναλάβουν δράση οι βουλευτές και δη οι κυβερνητικοί βουλευτές των νησιών για να αποτρέψουν την αύξηση του νησιωτικού Φ.Π.Α. που θα είναι επιζήμια όχι μόνο στην οικονομία, στον τουρισμό και στις επιχειρήσεις αλλά στην καθημερινότητα όλων των νησιωτών αυξάνοντας κατακόρυφα το κόστος διαβίωσης.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ