12.10.2015 16:46

Πάλι με τη συμβολή του!

Ο Λ. ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ

Ο καπετάν Λουκάς Κτιστάκης δεν κουράζεται να βοηθάει τον τόπο του και εμείς δεν θα πάψουμε να το γράφουμε, παρά το ότι όχι μόνο δεν το ζητάει, αλλά παρακαλεί να μην δημοσιοποιούνται οι ευεργεσίες του.

Πάντα είναι πρόθυμος αρωγός στην εκπαίδευση, αλλά όταν πρόκειται να βοηθήσει την  Καλαμωτή τότε είναι ακόμη πιο ευαίσθητος.

Κτιριακές επισκευές

Αυτή τη φορά προσέφερε ένα σημαντικό ποσόν στο Γυμνάσιο και αποκαταστάθηκαν κτιριακά προβλήματα ,  με κυριότερο την επισκευή των μαθητικών τουαλετών.

«Τον πήρα τηλέφωνο, του παρουσίασα τις ανάγκες μας και εκείνος ανταποκρίθηκε άμεσα. Έβαλε τα χρήματα, δεν έθεσε όρους, εμείς ορίσαμε τον εργολάβο, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν  γρήγορα και οι μαθητές απολαμβάνουν την παραμονή τους στις εγκαταστάσεις», δηλώνει ο Διευθυντής  κ. Νίκος Κουφούδης.

Υπενθυμίζει μάλιστα ότι πέρσι ο καπετάνιος τους είχε αντικαταστήσει όλους τους υπολογιστές  του εργαστηρίου πληροφορικής.

Ευχαριστίες

Για τη νέα έμπρακτη και άμεση ανταπόκριση του  τον ευχαριστούν θερμά ο Διευθυντής, ο Σύλλογος των καθηγητών, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Καλαμωτής.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν  στην επιστολή που ντου κοινοποίησαν αναφέρουν:

«Για άλλη μια φορά με τη χορηγία σας συμβάλλετε στη βελτίωση των συνθηκών της εκπαίδευσης και της παραμονής τον μαθητών μας στο σχολείο μας,  καθώς οι κρατικές επιχορηγήσεις δεν επαρκούν πλέον για να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες της ποιοτικής λειτουργίας του.

Έτσι, η άμεση και θετική ανταπόκριση σας στο αίτημα μας, αφενός μαρτυρεί την αγάπη σας για τον τόπο μας και το μέλλον του, τα παιδιά μας,  και αφετέρου καταδεικνύει στην τοπική κοινωνία ό,τι παρά τις αντίξοες συνθήκες, υπάρχει απόθεμα κοινωνικής ευαισθησίας που επιτρέπει στους μαθητές των Μαστιχοχωρίων να διεκδικούν ίσες ευκαιρίες  στη γνώση και δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον τους ως άξιων και ικανών πολιτών του τόπου μας».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ