2.12.2016 18:34

«Παλέψτε, θα πετύχετε, το αξίζετε»

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ, ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

« Η μοίρα σας βρίσκεται στα χέρια μας. Στοχεύστε ψηλά, με όνειρο, με λογισμό,  παλέψτε, πηγαίνετε μπροστά, το αξίζετε, μπορείτε, θα το πετύχετε  και θα μας βρίσκετε πάντα πλάι σας  στις κοινές μας προσπάθειες για μία καλύτερη ημέρα για τον τόπο».

Με την προτροπή αυτή κατευόδωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου αιγαίου   Καθηγητής Στέφανος Γκρίτζαλης, τους περίπου 200 απόφοιτους των τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων και  Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης  και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στους οποίους απονεμήθηκαν τα πτυχία, στην καθιερωμένη ετήσια  τελετή Καθομολόγησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν,  ότι το ταξίδι δεν θα είναι εύκολο, και η πορεία προς την επιτυχία δεν είναι ταξίδι σε καρφωμένες ράγες.

 Τους συνέστησε όμως να μη λησμονούν ότι έχουν αποκτήσει εκείνα τα εφόδια  που είναι απαραίτητα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό της αγοράς εργασίας.

«Μη λησμονείτε ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με τους 15.000 φοιτητές και τους περισσότερους από 20.000 απόφοιτους θα είναι πάντα η ακαδημαϊκή σας οικογένεια θα είναι δίπλα σας στην ζωή που σας ανοίγεται».

Τους πτυχιούχους συνόδεψαν οι αγκαλιές των συγκινημένων γονέων, τα χειροκροτήματα των φίλων και οι ευχές όλων για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Την συγκινησιακή ατμόσφαιρα χρωμάτισαν οι πανηγυρισμοί με ντουντούκες, πανό, σερμπαντί και  γκοφρετίνες. Οι ζεστές αγκαλιές  επιβράβευσαν και επικύρωσαν   με τον καλύτερο τρόπο τους κόπους και τις αγωνίες πολλών ετών των φοιτητών και των οικογενειών τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ