Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που φτάνουν στη Χίο έχει ξεκινήσει ομάδα πολιτών με καταγωγή από το νησί.
Η πρώτη φάση της συγκέντρωσης των πραγμάτων ολοκληρώθηκε την Κυριακή ενώ η επόμενη έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου στο «Σπίτι των παραμυθιών» στην οδό Ιωσήφ των Ρογών 11 και Λεμπέση στους Στύλους του Ολυμπίου Διός από τις 14:00 έως τις 18:00.
Το απόγευμα οι κούτες θα αναχωρήσουν για τη μεταφορική εταιρεία των Αφών Κασσουδάκη που θα τις μεταφέρει χωρίς χρέωση στη Χίο.
ΦΩΤΟ:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΤΕΡΗ ΠΡΩΙΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.