3.6.2016 9:54

Παίρνει μορφή και διαστάσεις

ΑΝΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΣΤΡΟΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ

Από τη διασταύρωση της λεωφόρου Ενώσεως με την οδό Μαστρολεονάρδου  (ταβέρνα ΛΟΥΚΟΥΜΙ)  θα ανεβαίνουν προς το Βαρβάσι και την οδό Βερίτη τα οχήματα που θα χρησιμοποιούν το νέο δρόμο του Παρθένη, το πρώτο τμήμα δηλαδή του Περιφερειακού της πόλης.

Από την οδό Βερίτη τώρα προς προς την παραλία της Φάρκαινας, τα οχήματα θα κατεβαίνουν από τη νότια πλευρά μέσα από την κοίτη του ποταμού και θα βγαίνουν στην Λεωφ. Ενώσεως.

Οι εργασίες του συνεργείου έχουν φτάσει στη γέφυρι του Παρθένη στην παραλία και σύμφωνα με τον εργολάβο Γιάννη Ζαννάρα, ακολουθούν το σχεδιασμό της τροποποιημένης  μελέτης για να καλύψουν τις ανάγκες των περιοίκων.

Μεγαλώνει

Ταυτόχρονα η γέφυρα θα διαπλατυνθεί υπόγεια και από τις δύο πλευρές της για να καταλήγουν εύκολα τα νερά του Παρθένη στη  θάλασσα, με στόχο να λυθεί οριστικά το σοβαρό πρόβλημα του βαλτώματος και της κακοσμίας  στην εκβολή του χείμαρρου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ