20.9.2019 23:47

Ούτε ένας αστυνομικός για μετάθεση στο πολύπαθο Βόρειο Αιγαίο

Το Συμβούλιο Μεταθέσεων έστειλε αστυνομικούς σε όλη την Ελλάδα ξεχνώντας τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού

Την ακατανόητη στάση του Συμβουλίου Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταθέσει αστυνομικούς σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, αφήνοντας εκτός τη Χίο, τη Σάμο και τη Λέσβο, που σηκώνουν το βάρος της διαχείρισης του προσφυγικού για χάρη της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, θίγουν σε κοινή ανακοίνωση τους οι Ενώσεις των Αστυνομικών των τριών νησιών. 

Οι ίδιοι μάλιστα απειλούν να κατεβάσουν ρολά, μέχρι η πολιτεία να αντιληφθεί τις αυξημένες ανάγκες και να μεριμνήσει για την ενίσχυση με προσωπικό των τριών διευθύνσεων Αστυνομίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Οι Ενώσεις μας μετά την από 20/09/2019 απόφαση του Κατωτέρου Συμβουλίου Μεταθέσεων, να ενισχύσει τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της ΓΕ.Π.Α.Δ. Βορείου Αιγαίου με τον εξωπραγματικό αριθμό  μηδέν (0), αγνοώντας παντελώς τις ανάγκες μας σε έμψυχο δυναμικό αλλά και αυτές των πολιτών για ουσιαστική αστυνόμευση σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου που επί σειρά ετών μαστίζονται από το μεταναστευτικό-προσφυγικό, δείχνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο την απαξίωση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας για τα όσα δεινά ζούμε ως αστυνομικοί αλλά και ως πολίτες, μας αναγκάζει να «κατεβάσουμε ρολά». Οι αντοχές μας τελείωσαν. Το φιλότιμό μας εξαντλήθηκε. Η κοροϊδία φτάνει.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ