26.8.2022 16:32

Ως πότε λογαριασμοί "χρυσάφι" για μηδενικές καταναλώσεις νερού; (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμβολική κινητοποίηση πραγματοποίησαν το πρωί της παρασκευής στην είσοδο του δημαρχείου της Χίου μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης και πολίτες καταγγέλλοντας τους υψηλούς λογαριασμούς της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

Η ΛΑ.Σ. κάλεσε τα σωματεία τους συνδικαλιστικούς φορείς αλλά και τους δημότες του νησιού να ενώσουν τη φωνή τους μαζί της σημειώνοντας ότι δεν μπορεί για μηδενικές καταναλώσεις οι λογαριασμοί η ύδρευσης και αποχέτευσης να είναι στα ύψη.

Κατήγγειλαν δε ότι, παρότι έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις ώστε το κόστος της ενεργειακής κρίσης να μη μετακυληστεί στους καταναλωτές, η διοίκηση της ΔΕΥΑΝΧ προτίμησε να αυξήσει τα πάγια σε ύδρευση και αποχέτευση.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

Tags: ΔΕΥΑΝΧ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ