13.3.2013 13:44

Ως πότε ακίνητα για πάρκινγκ;

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΗΔΗ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ, ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Στη μίσθωση 4 συνολικά νέων οικοπέδων από ιδιώτες που θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης, προχωρά και πάλι ο Δήμος Χίου στο αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή περίοδο.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που αναμένεται να ψηφιστεί από την Οικονομική Επιτροπή οι θέσεις των ακινήτων αφορούν 2 οικόπεδα στη πόλη  εκτάσεως 2στρ., και άλλα δυο ίδια έκτασης στο Λιθί και στην Αγιά Φωτιά.

Μαζεύουμε ακίνητα

Στις περιπτώσεις του Λιθίου και της Αγιάς Φωτιάς ας αποδεχτούμε ότι ως τουριστικοί προορισμοί ενδεχόμενα παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες στάθμευσης.

Για την περίπτωση των δυο νέων ακινήτων στην πόλη, ο σχεδιασμός προφανώς ρέπει προς την προχειρότητα. Εάν ευσταθούν οι πληροφορίες ότι ένα εκ των δυο ακινήτων αναζητείται στην περιοχή της Λίμνης, τότε προφανώς αυτό δεν αφορά στις ανάγκες στάθμευσης των επισκεπτών της πόλης, αλλά στους περιοίκους.

 Παράλληλα δε, θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να παρουσιαστεί κάποια στιγμή η μέχρι τώρα χρήση από τους πολίτες των χώρους που ενοικιάζει ήδη ο Δήμος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως υπάρχει λόγος που ενοικιάζονται και φιλοξενούν οχήματα καθημερινά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ