5.7.2013 15:18

Ολοκληρώνονται οι μετακινήσεις στο Δήμο Χίου

13 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Στις 11 Ιουλίου θα ολοκληρωθούν οι μετατάξεις των τριών τελευταίων υπαλλήλων του δήμου Χίου σε άλλες υπηρεσίες, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της εφαρμογής του σχεδίου “κινητικότητας”, των δημοσίων υπαλλήλων του οποίου η τελευταία φάση έχει αρχίσει να εφαρμόζεται από την περασμένη εβδομάδα.
Οι νέες θέσεις
Οι μεταθέσεις έχουν υπογραφεί και αναμένεται η δημοσίευση του Φ.Ε.Κ για να μετακινηθούν οι δύο στη Διεύθυνση Δασών και ένας στη διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.
Η διαδικασία άρχισε με τη μετάταξη  των δέκα πρώτων, δύο από τους οποίους έχουν αναλάβει ήδη εργασία στο Ειρηνοδικείο,  δύο στο Πρωτοδικείο,  τέσσερις στις φυλακές και δύο στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διαθεσιμότητα

Οι δεκατρείς υπάλληλοι είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τις 13 Δεκεμβρίου του 2012, αλλά με δικαστική απόφαση παρέμεναν στις θέσεις τους έως τον Ιούνιο που  εκδικάστηκαν οι προσφυγές τους και αναγκάστηκαν να αποδεχθούν τις μετακινήσεις τους.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ