15.9.2014 11:10

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Χίου

Με μεγάλη προσέλευση συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 19/9 οι εγγραφές για τον Α΄ κύκλο μαθημάτων, 2014-15, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χίου, με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική, για υγεία ψυχής & σώματος».

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 22/9  και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες 3ωρες εισηγήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Ελληνικού Κάστρου».

Στο πλαίσιο αυτού του κύκλου οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εναλλακτικές μεθόδους πρόληψης & θεραπείας όπως: ομοιοπαθητική, βελονισμός,  μουσικοθεραπεία, ψυχοθεραπεία, βιοανάδραση, υπνοθεραπεία,  κ.α. Θα ανακαλύψουν πως μέσα από την ολιστική προσέγγιση μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή τους σε μια ζωή με υγεία, σωματική & ψυχική, σε μια ζωή με ποιότητα και πληρότητα. Να κερδίσουν δηλαδή το ευ ζην.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Νικόλαος Ζαφρανάς, Επίκουρος Καθηγητής Τ.Μουσικών Σπουδών Α.Π.Θ  & Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Λέκτορας Τ.Μουσικών Σπουδών-Μουσικοψυχοθεραπεύτρια PhD, MA-CMT.Θέμα: «Ολιστική Προσέγγιση της Μουσικής: Μουσική Εκπαίδευση και Μουσικοθεραπεία»

Παρασκευή Σίμου, Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής και Αυτοεκτίμησης, Πανεπιστημίου Αιγαίου. Θέμα:«Αυτοεκτίμηση και ψυχοσωματική υγεία»

Βασίλειος Ε. Τριτάκης, Ιατρός Βελονιστής. Θέμα: «Η Αρχαία Ελληνική Ιατρική: «Οι βασικοί Κανόνες Υγείας των αρχαίων Ελλήνων ιατρών»

Κάνκελ Μυρσίνη, Trainer & Master Practitioner of NLP. Θέμα: «Το NLP στην υπηρεσία της προσωπικής ανάπτυξης»

Δέσποινα Παπαϊωάννου, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια. Θέμα: «Εισαγωγή στην εικαστική ψυχοθεραπεία, θεωρία και βιωματικό εργαστήριο».

ΝίκοςΧαβρεδάκης, Ιατρός Ειδικός Γενικής Ιατρικής- Βελονιστής. Θέμα: «Η συμβολή του Βελονισμού και βιοσυντονισμού στην πρόληψη και θεραπεία νοσημάτων.

 

Νικόλαος Κωστόπουλος, Ολιστικός Ιατρός-Αγιουρβέδα. Θέμα: «Ο ρόλος της Αγιουρβέδα στην Ολιστική Ιατρική»

Μαρία Καλαγκιά, ψυχολόγος Α.Π.Θ. - ΜΒΑ Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Θέμα: "Ψυχική υγεία και διαπροσωπικές σχέσεις".

Στέλιος Πανταζής, Ιατρός Ολιστικής Ιατρικής.Θέμα: «7 μυστικά για ολιστική υγεία».

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας ως συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ,( για ανέργους για πολύτεκνους για άτομα με ειδικές ανάγκες & ομάδα πλέον των 5 ατόμων συνδρομή 50 ευρω το άτομο). Οι σπουδαστές με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας (θέσεις συγκεκριμένες), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.edu.gr &  6936492842.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ