22.4.2015 16:45

Όλο και κοντεύουμε

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΙΝΑ

Οι έντονες βροχοπτώσεις  καθυστέρησαν σχεδόν δύο μήνες  το έργο της κατασκευής  των εγκαταστάσεων αναψυχής  στη Φάρκαινα. Οι εργασίες ξεκίνησαν πάλι μετά το Πάσχα και αν όλα πάνε καλά  στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου αναμένεται να παραδοθεί  ο χώρος στη διάθεση του κοινού.                                                                                                  

Τώρα κατασκευάζονται τα δάπεδα  των τριών παιδικών χαρών, σύμφωνα με τον υπεύθυνο μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας  Μιχάλη Αποστολή. Θα ακολουθήσουν  η τοποθέτηση του ταρτάν του στίβου, η ολοκλήρωση των γηπέδων τένις και μπάσκετ, του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, η διαμόρφωση των διαδρομών περιπάτου και ποδηλασίας και ο  φυτοτεχνικός εμπλουτισμός  του εσωτερικού χώρου με γκαζόν και δέντρα.

Η δεξαμενή.

Η αρχαιολογική υπηρεσία, μετά την αναγκαστική διακοπή των εργασιών, εξακολουθεί να ανασκάπτει την ανατολική πλευρά, εκεί που θα δημιουργηθεί η δεξαμενή υποδοχής και ανακύκλωσης του νερού της βροχής, με το οποίο θα ποτίζονται τα δέντρα.                                

Η εργασία  της δεν εμποδίζει την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ