10.5.2014 11:43

Όλα θα φτιάξουν στο ΕΚΑΒ αλλά προφανώς μετά τις εκλογές

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Επίκειται στελέχωση του ΕΚΑΒ, εκπαίδευση του προσωπικού τους και αυτονόμηση του Β. Αιγαίου σε ότι αφορά τη διαχείριση των περιστατικών διαβεβαίωσαν τον Κ. Τριαντάφυλλο, ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Αριστομένης Συγγελάκης, ο Διευθυντής Παραρτήματος Αιγαίου, Μανόλης Τσανικλίδης και ο Προϊστάμενος Γραφείου Κίνησης, Χρήστος Μαλτέζος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του βουλευτή "Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα γενικότερα προβλήματα του ΕΚΑΒ, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις και να κάνει προτάσεις για τη λειτουργία της Υπηρεσίας στη Χίο.
Ο Κώστας Τριαντάφυλλος εστίασε στο μεγάλο ζήτημα της αυτόνομης λειτουργίας του Τομέα Χίου για να ενημερωθεί ότι το φθινόπωρο θα λειτουργεί  κεντρικό καταγραφικό σύστημα για το Βόρειο Αιγαίο, με το οποίο το εκπαιδευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ θα διαχειρίζεται κατευθείαν τις κλήσεις.
Εξήγησε τις ιδιαιτερότητες του νησιού και ζήτησε την επαρκή στελέχωση του ΕΚΑΒ Χίου, μέσω της επικείμενης προκήρυξης, αποσπώντας θετική απάντηση επί του θέματος.

Θετική απάντηση έλαβε και για το θέμα της εκπαίδευσης του ήδη υπάρχοντος προσωπικού, ενώ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά για τις δυνατότητες υποβοήθησης του έργου του ΕΚΑΒ από τον ελληνικό στρατό".
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ