21.10.2015 11:34

Οι μαχητές του ISIS ξυρίζονται για να διαφύγουν ως γυναίκες από τη Συρία

Οι μαχητές του ISIS φέρονται να ξυρίζουν τα γένια τους και να ντύνονται με γυναικεία ρούχα προκειμένου να εγκαταλείψουν τη Συρία, στον απόηχο των ρωσικών επιδρομών. Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κοντά στο Χαλέπι την περασμένη εβδομάδα δείχνουν πεταμένα μαλλιά και γένια μαζί με πακέτα από ξυραφάκια. Για να διασχίσουν τα σύνορα με την Τουρκία απαρατήρητοι, οι τζιχαντιστές του ISIS ξυρίζονται και φορούν νικάμπ, το πέπλο που καλύπτει τα πρόσωπα των μουσουλμάνων γυναικών, αναφέρει η Daily Mail.       

Η φυγή των τζιχαντιστών έρχεται, μετά το θάνατο 40 μελών της ομάδας που σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή στη Συρία την Κυριακή. Οι εικόνες μοιράστηκαν στο Twitter από την δημοσιογράφο της εφημερίδας Sunday Times, Hala Jaber.   Η Jaber δημοσίευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα: «Η φωτογραφία δείχνει τα ξυρισμένα γένια των ανταρτών που φεύγουν από τη Συρία» Οι εικόνες μοιράστηκαν από εκατοντάδες χρήστες του Twitter. Πηγή: www.lifo.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ