5.6.2015 10:10

ΟΑΕΔ: Ως τις 22 Ιουνίου η πρόσληψη των ανέργων για την κοινωφελή εργασία

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι σήμερα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής ενστάσεων ηλεκτρονικά η με αυτοπρόσωπη παρουσία στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης

Το αργότερο μέχρι τις 22 Ιουνίου θα είναι έτοιμοι οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ανέργων που θα καλύψουν 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης για 5 μήνες στους δήμους στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ (oι προσωρινοί έχουν ήδη αναρτηθεί) 

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι σήμερα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής ενστάσεων ηλεκτρονικά η με αυτοπρόσωπη παρουσία στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης.

Οπως ανέφερε η διοικήτρια του ΟΑΕΔ κ. Μαρία Καραμεσίνη, τ ην ίδια μέρα που θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα οι δικαιούχοι θα μπορούν με το σχετικό παραπεμπτικό να πάνε στο Δήμο που έχουν επιλεγεί και να γίνει άμεσα η πρόσληψη.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος που θα προκηρυχθεί σύντομα αφορά άλλες 20.385 θέσεις εργασίας σε υπουργεία όπως το Παιδείας, το Εργασίας, το Υγείας, το Πολιτισμού, και Περιφέρειες και Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ