12.2.2016 10:54

Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών στο πλευρό των αγροτών

Στο πλευρό των αγροτών τάσσεται με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου υποστηρίζοντας ότι η ίδια πολιτική που γκρέμισε την δημόσια παιδεία, ξεκληρίζει για τα κέρδη και τους μικρομεσαίους αγρότες.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Η επιβίωση των φτωχών αγροτών μας αφορά άμεσα αφού είναι διαχρονική η ανάγκη για φθηνά, υψηλής ποιότητα αγροτικά προϊόντα για εμάς και τα παιδιά μας. Η ίδια πολιτική που σήμερα γκρεμίζει ό,τι απέμεινε από τη δημόσια και δωρεάν Παιδεία, ξεκληρίζει για τα κέρδη και τους μικρομεσσαίους αγρότες συγκεντρώνοντας τη γη σε λίγα χέρια, σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στη γη.

Είναι η ίδια πολιτική που καταργεί την αναγκαστικότητα της ΕΜΧ στο προϊόν της μαστίχας στη Χίο, που τσακίζει την κτηνοτροφία (αγελαδοτροφεία).

Αυτή είναι και η βάση για τη συμμαχία μας και τους μικρομεσσαίοιυς αγρότες απέναντι στην πολιτική της ΕΕ, της Κοινής Αγροτικής πολιτικής και όσων την υπηρετούν σήμερα και χθες.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ