24.8.2021 15:20

Ο οβολός αγάπης από τη μουσική βραδιά του «ΑΡΤΙΟΝ» για τον Παντελή με το ποδήλατο και το τρανζίστορ

 Η μουσική βραδιά αγάπης "Ορτσα τα πανιά", η πρώτη από μια σειρά ανάλογων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΡΤΙΟΝ", που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ", την Παρασκευή 20 Αυγούστου, εκτός του ότι χάρισε όμορφες στιγμές στο πλήθος που συμμετείχε και διασκέδασε, έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσόν για τον σκοπό που διοργανώθηκε.

Ο οβολός των συμπατριωτών μας και όχι μόνο, γέμισε τον κουμπαρά με 520 ευρώ, τα οποία ήδη μέσω της αρμόδιας εκπροσώπου του Ερυθρού Σταυρού δόθηκαν στην μητέρα του γνωστού μας Παντελή με το τραντζιστοράκι, που βρίσκεται στην Αθήνα για νοσηλεία. 

Η κα Μαρία Μαγγανά ευχαριστεί θερμά τους μουσικούς, τα μέλη και τους φίλους του "ΑΡΤΙΟΝ", καθώς και όσους συνέβαλαν οικονομικά ώστε να βοηθηθεί ο γιος της. Ο Σύλλογος ευχαριστεί με τη σειρά του το ξενοδοχείο "Ελληνικό Κάστρο" για την πολύτιμη συμβολή του, τα ΜΜΕ για την δημοσιοποίηση της εκδήλωσης, όλους τους μουσικούς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, και ιδιαίτερα τον Νώντα Ζήρα και Γιάννη Ζήρα που έσπευσαν την τελευταία στιγμή να συνδράμουν με την όμορφη φωνή τους, τον νεαρό Χρήστο Τζιαδή (στο μπουζούκι) και φυσικά όλους όσοι γέμισαν τον κουμπαρά. 

Η βραδιά θα επαναληφθεί σύντομα σε άλλο χώρο , για τον ίδιο σκοπό, μιας και τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν επέτρεψαν σε πολλούς να παραβρεθούν, ενώ ενδιαφέρον κι άλλων επαγγελματιών μουσικών έχει εκφραστεί για να συμμετάσχουν με το "ΑΡΤΙΟΝ" σε εκδηλώσεις αναλόγου χαρακτήρα. 

Το ταξίδι συνεχίζεται…

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ