30.11.2012 15:50

Νοικοκυριό στην αφισσοκόλληση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑΝΤ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με την τοποθέτηση ακόμη περισσότερων πλαισίων για τις διαφημιστικές αφίσες σε διάφορα σημεία της πόλης, ευελπιστεί ο Ν. Μαρτάκης ότι θα μειώσει ακόμη περισσότερο τη ρύπανση που προκαλείται από τις διαφημιστικές αφίσες.

«Έχουν κατασκευαστεί 65 τέτοια σταντ κι από αυτά σε διάφορα σημεία της πόλης τοποθετήθηκαν ήδη 33. Στόχος μας ήταν να καλύψουμε όσες περισσότερες γειτονιές μπορούμε κι αν κρίνω κι από την αποδοχή και τη συνεργασία τωΝ επαγγελματιών καθώς και από το ότι έχει μειωθεί ο αριθμός των κολώνων της ΔΕΗ που είναι γεμάτες αφίσες και τοιχοκολλήματα, θεωρώ πως τον πετύχαμε» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ν. Μαρτάκης.

Εννοείται πως πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία για τους παραβάτες. Έχουν καλυφθεί όλες οι περιοχές της πόλης κι έχουν τοποθετηθεί και τοποθετούνται επιπλέον σταντ και στην περιφέρεια καθ΄ υπόδειξη της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

 

Αφισσοκόληση με άδεια

 

Σύμφωνα με τον κανονισμό της υπηρεσίας οι επαγγελματίες που θέλουν να διαφημιστούν θα πρέπει να απευθύνονται  στο τμήμα εσόδων του δήμου, να υποβάλλουν αίτηση και να πληρώνουν το σχετικό αντίτιμο ώστε να μπορούν να τοποθετήσουν τις αφίσες τους στα σταντ του δήμου.

Η υπηρεσία καθαριότητας πάντως αυτή τη φορά δε φαίνεται διατεθειμένη να κάνει τα στραβά μάτια για τους παραβάτες και θα εφαρμόσει κατά γράμμα τον κανονισμό.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ