5.10.2015 11:33

Νερό, πηγή ζωής

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, Η ΔΕΥΑΝΧ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑ

Κάθε χρόνο και καλύτερα, αποδίδει ο εικαστικός μαθητικός διαγωνισμός για την οικονομία στο νερό και την κατανόηση της χρησιμότητας του. Πολύ περισσότεροι από πέρσι ήταν οι μαθητές που συμμετείχαν και πολύ καλύτερα τα έργα τους, γι’ αυτό η ΔΕΥΑΝΧ υποχρεώθηκε να απονείμει τα τρία πρώτα βραβεία σε έξι διαγωνιζόμενους, δύο για κάθε θέση. Ο διαγωνισμός φαίνεται ότι πετυχαίνει το στόχο του, που είναι μέσω της συμμετοχής η κατανόηση του μηνύματος προστασίας και σωστής χρήσης του πολύτιμου αγαθού, το οποίο στη Χίο είναι δυσεύρετο.

Στην χθεσινή της συνεδρίαση η  ΔΕΥΑΝΧ απένειμε τα βραβεία  και το συμβολικό χρηματικό ποσό στους διακριθέντες.

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στις μαθήτριες Αλπιόνα Σέχου της Γ` τάξης του Γυμνασίου Καλλιμασιάς και Ανθούλα Κοντογιάννη της Α` τάξης του 1ου Λυκείου Χίου. Το δεύτερο κατάκτησαν ο μαθητής της Α` τάξης του ΕΠΑΛ Μαρίνος Καμπέρης και η μαθήτρια της Β` τάξης του 1ου Λυκείου Χίου Ανθούλα Κοντογιάννη. Το τρίτο βραβείο απονεμήθηκε στις μαθήτριες Ιωάννα Σερέπα του Γυμνασίου Καλαμωτής και Υπατία Ζαννίκου του Γυμνασίου Βροντάδου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ Απόστολος Τζιώτης  ευχαρίστησε την εκπαιδευτική κοινότητα και ευχήθηκε να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση γι’ αυτό το σοβαρό θέμα του νερού και της λειψυδρίας που ταλαιπωρεί τη Χίο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ