23.11.2022 14:59

Νέα πλατφόρμα για υποψήφιους επενδυτές από το Επιμελητήριο Χίου – Βίντεο

Πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο παρέχει σημαντικές πληροφορίες για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να επενδύσει στο νησί

Μία πρωτοποριακή πλατφόρμα η οποία παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή κάθε πληροφορία σχετικά με τη Χίο και τις δυνατότητες επενδύσεων, έθεσε σε εφαρμογή το Επιμελητήριο Χίου.

Πρόκειται για τον ιστότοπο https://invest.chioschamber.gr/, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί μια πλατφόρμα επιχειρηματικών συνεργασιών και διευκόλυνσης επενδύσεων.

Απώτερος στόχος της πλατφόρμας, είναι η προσέλκυση επενδύσεων, η διευκόλυνση των δυνητικών επενδυτών που αναζητούν ευκαιρίες επένδυσης στη Χίο, καθώς και η σύζευξη επενδυτικών σχεδίων με διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης.

 Μέσω του Invest in Chios, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην οικονομική και επενδυτική πραγματικότητα του νησιού, καθώς και να ενημερωθεί άμεσα, τόσο ως προς τις διαθέσιμες ευκαιρίες, όσο και ως προς χρήσιμη πληροφόρηση για την επίλυση τυχόν ζητημάτων που τον απασχολούν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ