18.4.2016 8:32

Νέα κινητοποίηση την Τρίτη 19 Απριλίου του Συλλόγου δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους ενάντια στην Κυβέρνηση και τα σχέδια της για τον τρόπο διορισμού των αναπληρωτών, τα μέλη του Συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Χίου με νέα κινητοποίηση αύριο Τρίτη 19 Απριλίου στις 19:00 στην είσοδο της Απλωταριάς.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

 

«Την Παρασκευή 15/4 δόθηκε μια πρώτη μαζική αποφασιστική απάντηση σε όλη την Ελλάδα στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Δεκάδες σωματεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στείλαμε στην κυβέρνηση καθαρό μήνυμα:

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΚΤΡΩΜΑ!

Στη Χίο πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στη Διεύθυνση το πρωί και σύσκεψη το απόγευμα. Δείξαμε πανελλαδικά ότι είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας! Όπως στην Αθήνα, έτσι και σε δεκάδες ακόμα πόλεις δείξαμε ότι δε θα κάνουμε βήμα πίσω!

…Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια στα μέτρα που εντάσσονται στο συνολικό αντιλαϊκό πακέτο των αναδιαρθρώσεων που - με πυρήνα το Ασφαλιστικό - έρχεται σε λίγο στη Βουλή. Την ίδια στιγμή σε όλη την Ελλάδα ήδη έχει εξαγγελθεί από πρωτοβάθμια σωματεία την ίδια ώρα κεντρική κινητοποίηση στα Προπύλαια .Απαιτούμε να παρθεί πίσω η διάταξη του υπουργείου που ανατρέπει τις ζωές και τσακίζει τα δικαιώματα χιλιάδων αναπληρωτών συναδέλφων μας! Όλοι στη 48ωρη Απεργία όταν η κυβέρνηση φέρει για ψήφιση στη Βουλή το νόμο λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το υπόλοιπο αντιλαϊκό πακέτο μέτρων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ