23.3.2022 10:50

«ΝΑ ΒΟΗΘΩ» - 88 χαρτοκιβώτια με αγαθά για τη δοκιμαζόμενη Ουκρανία

Το «ευχαριστώ» των Προσκόπων Χίου για τη συμμετοχή του κόσμου στην προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας

Την ευγνωμοσύνη τους για την αθρόα συμμετοχή πολιτών και φορέων στη συλλογή αγαθών για τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι Χιώτες Πρόσκοποι.

Σε αυτήν αναφέρουν:

"Οι Χιώτες Πρόσκοποι εκφράζουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις Χιώτισσες και στους Χιώτες για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη δοκιμαζόμενη Ουκρανία.

Ο απολογισμός της δράσης «ΝΑ ΒΟΗΘΩ» ήταν 72 μεγάλα χαρτοκιβώτια με τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης και 16 μεγάλα χαρτοκιβώτια με ιατροφαρμακευτικό υλικό, τα οποία παραδόθηκαν στο Περιφερειακό Τμήμα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ευχαριστούμε, επίσης:

  • τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία (Π.Σ.Α.με.Α.) για την παραχώρηση του περιπτέρου στην Πλατεία
  • το Περιφερειακό Τμήμα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη μεταφορά και προώθηση των κιβωτίων
  • τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την προβολή της δράσης «ΝΑ ΒΟΗΘΩ»
  • τους φαρμακοποιούς και τους ιατρούς της Χίου για την προσφορά τους σε ιατροφαρμακευτικό υλικό
  • τους μαθητές της Ε΄ τάξης του Βούρειου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδίων για τη συγκινητική προσφορά φαρμάκων που αγόρασαν, με χρήματα από το ταμείο της τάξης τους.

Πιστοί στις αξίες μας, όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με πίστη στη δημιουργία ενός καλύτερου και ειρηνικού κόσμου, ενός κόσμου που ονειρευόμαστε και δικαιούμαστε."

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ