25.9.2014 10:14

Να παραμείνει το πυροσβεστικό ελικόπτερο

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΣΤΟΝ Β. ΚΙΚΙΛΙΑ

Την παραμονή του Πυροσβεστικού ελικοπτέρου στη Χίο και μετά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου ζητά με επιστολή του στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και στο Αρχηγείο του πυροσβεστικού Σώματος, ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης.

  «Θεωρώ απολύτως αναγκαία την παραμονή του ελικοπτέρου, με δεδομένο ότι οι κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής μας, εξακολουθούν να εγκυμονούν κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιών το επόμενο χρονικό διάστημα.  Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι η μεγαλύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες (23/9/2014) στην περιοχή Αμάδων της Βόρειας Χίου.
Επιπρόσθετα σημειώνω ότι η απόσταση της Χίου από τον ηπειρωτικό κορμό της πατρίδας μας είναι τέτοια που δυσχεραίνει την έγκαιρη επέμβαση πτητικών μέσων.
Παρακαλώ όπως επανεξετάσετε την απόφαση αποχώρησης του Πυροσβεστικού Ελικοπτέρου με ενδεχόμενη παράταση της παραμονής του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ