30.1.2017 20:10

Ν. Μηταράκης: «Είμαι κάθετα αντίθετος στην ιδέα δημιουργίας 3ου Hot Spot στη Χίο»

Με τους παρέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Καμποχώρων και Μαστιχοχωρίων συναντήθηκε ο Νότης Μηταράκης. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε το ζήτημα της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης δήλωσε:

«Η Χίος έχει σηκώσει δυσανάλογο βάρος στην μεταναστευτική κρίση, κρίση για την οποία η σημερινή κυβέρνηση έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Και για την πολιτική ανοικτών συνόρων και για την αδυναμία διαχείρισης του ασύλου και της ασφαλούς λειτουργίας των κέντρων υποδοχής.

Τονίζω ότι είμαι κάθετα αντίθετος στην ιδέα δημιουργίας δεύτερου ή τρίτου Hot Spot στη Χίο. Θέση την οποία στήριξα σε κάθε ευκαιρία. Το γεγονός ότι έχουμε εγκλωβισμένους ανθρώπους στη Χίο, κατά την άποψή μας, οφείλεται αποκλειστικά στην αδυναμία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να διαχειριστεί γρήγορα τα αιτήματα ασύλου.»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ