1.10.2015 14:33

Μποτιλιάρισμα στα... ΚΤΕΟ

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Ι.Χ.

Ουρές σχηματίζει ο κόσμος στο Ιδιωτικό και το Δημόσιο Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων.  Με τη συνηθισμένη Ελληνική νοοτροπία οι περισσότεροι άφησαν για την τελευταία μέρα τους ελέγχους των οχημάτων τους και έτρεχαν να προλάβουν για να μην τους επιβληθούν τα μεγάλα πρόστιμα του εκπρόθεσμου ελέγχου.

Με τον πρόσφατο νόμο, δόθηκεη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες που τα Δελτία Καταλληλότητας των αυτοκινήτων τους  έχουν λήξει πάνω από 6 μήνες, να περάσουν πληρώνοντας μειωμένο πρόστιμο. Αντί των 65 θα πληρώσουν 33 ευρώ, για τα φορτηγά από 78 θα καταβάλουν 39 ευρώ και για τα μηχανάκια από 41 θα δώσουν 20 ευρώ», δηλώνει ο Διευθυντής του Ι.ΚΤΕΟ Δημήτρης Τριαντάφυλλος. «Οι τελικές προθεσμίες που μπορεί να γίνει ο τεχνικός έλεγχος στο ΚΤΕΟ, όσων έπρεπε να περάσουν από 1η Ιανουαρίου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου 2015, είναι  30 Σεπτεμβρίου, 31 Οκτωβρίου  και 30 Νοεμβρίου 2015. Μετά θα πληρώνουν ολόκληρο το πρόστιμο». Για να μη χάσουν το δικαίωμα ένταξης στη μείωση του προστίμου, παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους   να επικοινωνήσουν με το ΙΚΤΕΟ στα τηλέφωνα 2271081919 , 2271042997 για να προγραμματιστεί έγκαιρα ο τεχνικός έλεγχος.

Βαρύ το πρόστιμο

Οι ιδιοκτήτες  παλιών οχήματα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών, από την 1η Ιανουαρίου2016 εκτός από το κανονικό πρόστιμο εκπρόθεσμου ελέγχου που πληρώνεται στο ΚΤΕO, θα πληρώσουν και  επί πλέον πρόστιμο 150 Ευρώ απευθείας στην εφορία. Όσον αφορά τον αριθμό των αυτοκινήτων που έχουν ελεγχθεί το τρέχον έτος, λόγω πίεσης κόσμου και  χρόνου τα στοιχεία θα κοινοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Το μόνο που μας διαβεβαιώνει ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου Παντελής Μονογιούδης, είναι ότι από το δημόσιο ΚΤΕΟ έχουν ελεγχθεί όλα τα μεγάλα και παλιά οχήματα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ