25.2.2015 17:01

Μπορεί και να προλάβουν τις προθεσμίες

ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 4Ο ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ

Για τις 11 του Μάρτη αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τον καθορισμό τιμής μονάδας για τις απαλλοτριώσεις στο τέταρτο τμήμα του Περιφερειακού δρόμου της πόλης.

Η εξασφάλιση μιας ολιγοήμερης αναβολής και κυρίως το γεγονός ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρχει μια απόφαση, αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στη δημοτική αρχή για την άμεση συμβασιοποίηση του έργου και την ολοκλήρωση του, πριν το τέλος του χρόνου.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν ικανοποιούνταν το αίτημα των ιδιοκτητών που είχαν προσφύγει ζητώντας διαφορετικό καθεστώς αποζημίωσης, η υπόθεση θα εκδικάζονταν τον Οκτώβρη βάζοντας ταφόπετρα στην εκτέλεση και ολοκλήρωση του έργου εντός ΕΣΠΑ.

Ο δήμαρχος Μ. Βουρνούς με την παρουσία του χθες στο δικαστήριο ακριβώς αυτό ενέτεινε, την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου του τέταρτου τμήματος του περιφερειακού της πόλης, από τα Λιβάδια στο Τάγμα του Δεσπότη.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ακόμη τη δυνατότητα να εκτελέσουμε το έργο, αν και δεδομένων των εξαιρετικά στενών περιθωρίων τίποτα δεν είναι βέβαιο» δήλωσε στον «π» ο δήμαρχος Χίου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ