Κοινωνία

21/5/15 15:48

τελ. ενημ.: 23/5/15 18:39

«Μπλόκο στις αριστερές στροφές»

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Προσωρινή τάξη στο αχανές κυκλοφοριακό τοπίο που δημιουργείται καθημερινά στην είσοδο και έξοδο του Νοσοκομείου βάζει με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου κάνοντας αποδεκτή την πρόταση του Δήμη Μυλωνάδη να τοποθετούν ταμπέλες απαγόρευσης αριστερής στροφής και υποχρεωτικής στροφής αντίστοιχα.

Όπως σημείωσαν τα μέλη της Επιτροπής η διπλή συνεχόμενη διαχωριστική γραμμή που υπάρχει κατά μήκος της νέας πτέρυγας καταπατάται εκ των προτέρων με αποτέλεσμα να είναι ευτύχημα μέχρι σήμερα ότι δεν έχει υπάρξει τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την απόφαση ο οδηγός που θα εξέρχεται από το Νοσοκομείο θα υποχρεώνεται να στρίβει μόνο δεξιά (δηλαδή προς Βροντάδο) κι εφόσον επιθυμεί να πάει προς χώρα είτε να πηγαίνει μέσω του Φόρου είτε να κάνει αναστροφή στον χώρο της ΔΕΗ όπου επιτρέπεται.

Αντίστοιχα ο οδηγός που έχει κατεύθυνση από Βροντάδο προς χώρα δεν θα μπορεί να διέρχεται κάθετα τα δύο ρεύματα για να μπει στο Νοσοκομείο αλλά θα πρέπει να συνεχίσει ευθεία κι αφού βρει σημείο που να επιτρέπεται η αναστροφή να επιστρέψει πίσω και να εισέλθει από το κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας στο «Σκυλίτσειο». 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση