28.11.2012 11:47

Μπλοκάραμε τις απολύσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α.

Η απεργία έληξε για τους εργαζόμενους στο Δήμο Χίου αλλά οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται. Συγκεκριμένα υπό κατάληψη είναι ακόμη το Τμήμα Ανθρώπινου  Δυναμικού του δήμου Χίου, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η αποστολή των στοιχείων των εργαζομένων στο υπουργείο, ενώ προγραμματίζεται στάση εργασίας για την Παρασκευή.
Σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι αφού τονίζουν τη σημασία του αγώνα τους και πως χάρη σε αυτόν μπλόκαραν τις απολύσεις αναφέρονται στα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων τους:
«Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να πάρουν πίσω τα αντεργατικά εκτρώματα που νοσηροί εγκέφαλοι της συγκυβέρνησης εξύφαναν για να καταστρέψουν τις ζωές μας.
Συνεχίζουμε την κατάληψη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού (Γραφείο Προσωπικού) του Δήμου όπου και εστιάζουμε την προσπάθεια για να αποτρέψουμε την αποστολή των στοιχείων από τη Διεύθυνση Διοικητικού. 
Καλούμε το Δήμαρχο Χίου και Πρόεδρο της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου να συμπαραταχθεί στον αγώνα μας και να κλείσει όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου μέχρι την τελική απόσυρση των διατάξεων που προβλέπουν τις απολύσεις.
Την Παρασκευή συμμετέχουμε στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ από τις 11 το πρωί και παράλληλα καλούμε τους συναδέλφους σε συγκέντρωση την ίδια ώρα στο Δημαρχείο Χίου». 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ