28.11.2012 11:47

Μπλοκάραμε τις απολύσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α.

Η απεργία έληξε για τους εργαζόμενους στο Δήμο Χίου αλλά οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται. Συγκεκριμένα υπό κατάληψη είναι ακόμη το Τμήμα Ανθρώπινου  Δυναμικού του δήμου Χίου, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η αποστολή των στοιχείων των εργαζομένων στο υπουργείο, ενώ προγραμματίζεται στάση εργασίας για την Παρασκευή.
Σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι αφού τονίζουν τη σημασία του αγώνα τους και πως χάρη σε αυτόν μπλόκαραν τις απολύσεις αναφέρονται στα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων τους:
«Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να πάρουν πίσω τα αντεργατικά εκτρώματα που νοσηροί εγκέφαλοι της συγκυβέρνησης εξύφαναν για να καταστρέψουν τις ζωές μας.
Συνεχίζουμε την κατάληψη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού (Γραφείο Προσωπικού) του Δήμου όπου και εστιάζουμε την προσπάθεια για να αποτρέψουμε την αποστολή των στοιχείων από τη Διεύθυνση Διοικητικού. 
Καλούμε το Δήμαρχο Χίου και Πρόεδρο της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου να συμπαραταχθεί στον αγώνα μας και να κλείσει όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου μέχρι την τελική απόσυρση των διατάξεων που προβλέπουν τις απολύσεις.
Την Παρασκευή συμμετέχουμε στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ από τις 11 το πρωί και παράλληλα καλούμε τους συναδέλφους σε συγκέντρωση την ίδια ώρα στο Δημαρχείο Χίου». 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ