24.7.2013 18:04

Μπήκαν και οι ρυθμιζόμενες μπάρες στην Απλωταριά

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ

Η εργολαβική κοινοπραξία Σιγάλας-Κοντός καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να ολοκληρώσει και να παραδώσει έως το Δεκαπενταύγουστο το έργο της ανάπλασης της Απλωταριάς.

Μετά την πλακόστρωση, το διήμερο 19 και 20 Ιουλίου τοποθετήθηκαν στις  διασταυρώσεις με τις οδούς Βασιλικάρη και Ψυχάρη  12 ρυθμιζόμενες ηλεκτρονικές μπάρες κυκλοφορίας.

Κυκλοφορία

Η κυκλοφοριακή κίνηση διοχετεύεται ανοδικά δυτικά από την Απλωταριά προς την οδό Καλοπλύτου και καθοδικά από τις οδούς Ριζαρίου και Ψυχάρη προς την Απλωταριά. Ανατολικά η κίνηση ακολουθεί το καθοδικό ρεύμα  από τη διασταύρωση με την Ψυχάρη προς την προκυμαία.

Οι μπάρες, που  διασφαλίζουν το απροσπέλαστο κατά μήκος της οδού Απλωταριάς από τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, θα υπογειόνονται και θα ανοίγουν με τα τηλεχειριστήρια που διαθέτουν η Αστυνομία, το Νοσοκομείο και η Πυροσβεστική μόνο σε περιπτώσεις σοβαρής έκτακτης ανάγκης.

Απόλαυση

Σειρά παίρνουν η τοποθέτηση των παγκακιών, ο ανθοστολισμός με τις φυτοτεχνικές δημιουργίες σε ζαρντινιέρες και η εγκατάσταση των ειδικών κάδων απορριμμάτων.   Ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας Νίκος Σιγάλας ελπίζει ότι θα τα καταφέρουν να παραδώσουν ολοκληρωμένο το έργο έως τις 15 Αυγούστου για να το απολαύσει ο κόσμος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ