5.12.2012 10:21

Μηχανικοί- διαρρήκτες

ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΔΥΟ 20ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Στη σύλληψη δύο 20χρονων νεαρών προχώρησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας οι άνδρες της Ασφάλειας Χίου που πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής δικύκλου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο Μονοδένδρι.
Οι δύο νεαροί προσπάθησαν να διαλύσουν και να πάρουν εξαρτήματα δικύκλου που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία της περιοχής. Ωστόσο σε αυτή τους την προσπάθεια δεν στάθηκαν τυχεροί αφού έπεσαν πάνω σε περίπολο από τους άνδρες της Ασφάλειας Χίου και τράπηκαν σε φυγή.
Οι Αστυνομικοί πλησιάζοντας το μηχανάκι διαπίστωσαν ότι οι νεαροί είχαν βγάλει αρκετά εξαρτήματα και ήταν έτοιμοι να τα πάρουν και να φύγουν. Έτσι μετά από αρκετή ώρα αναζήτησης εντόπισαν τους δύο νεαρούς και τους συνέλλαβαν σε παράδρομο στην περιοχή του Αγίου Ιακώβου στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με στοιχεία από την Αστυνομία ο ένας εξ αυτών είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τα διωκτικά όργανα προκαλώντας αυτή τη φορά έρευνες γύρω από τη δράση και την ανάμειξή του σε αντίστοιχες ανεξιχνίαστες περιπτώσεις.
Μεα αφορμή αυτό το περιστατικό η Ασφάλεια Χίου εφιστά την προσοχή όλων, ώστε αυτοκίνητα και δίκυκλα να ασφαλίζονται σε προστατευμένους χώρους αν αυτό είναι δυνατό. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ