3.6.2015 12:44

Mελάνι καπούτ, συνταγές stop

ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΕΛΑΝΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο Ν. ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ

Που θα φτάσει η κατάντια μας στην υγειονομική περίθαλψη;                                           Άπρακτοι και εκνευρισμένοι έφυγαν χτές οι ασφαλισμένοι που «εξυπηρετούνται» από το αγροτικό ιατρείο του αεροδρομίου, αφού η γιατρός δεν μπορούσε να τυπώσει συνταγές  επειδή έχει τελειώσει το μελάνι του εκτυπωτή.

Το ίδιο θα γίνει και σήμερα πιθανότατα, αφού υπάρχει γενική έλλειψη μελανιού στο αεροδρόμιο και από ώρα σε ώρα δεν θα υπάρχει ούτε χαρτί! Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας  δεν  έχει χρήματα  να πληρώνει  cash, με αποτέλεσμα να μην  μπορεί να προμηθευτεί υλικό, αφού οι προμηθευτές δεν την τροφοδοτούν  πια με πίστωση 6 έως 8 μηνών, όπως έδιναν έως πρόσφατα.

Παράλληλα Νοσοκομείο, Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΠΕΔΥ και ΙΚΑ κωφεύουν στις εκκλήσεις του  διοικητή Νίκου Μαυρικάκη να καλύψουν τις απώλειες με τροφοδοσία  υλικών ή χορήγηση πιστώσεων, αφού το αγροτικό Ιατρείο του αεροδρομίου καλύπτει ανάγκες των ασφαλισμένων των τοπικών  φορέων  υγειονομικής περίθαλψης, με υπέρβαση των συμβατικών υποχρεώσεων του.

 «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η μόνη λύση για να εξυπηρετούνται θα είναι να έρχονται εδώ, να  γράφουμε ηλεκτρονικά τη συνταγή στο  e-mail του κάθε ασφαλισμένου, να την εκτυπώνει και να την φέρνει πάλι  εδώ για υπογραφή. Θα κάνει διπλό κόπο, αλλά προς το δεν υπάρχει άλλη λύση. Οι αρμόδιοι φορείς δεν είναι συνεργάσιμοι, τους εξυπηρετούμε αν και είμαστε υποχρεωμένοι να  καλύπτουμε μόνο ανάγκες των επιβατών των πτήσεων. Εμείς δεν πρέπει να συνταγογραφούμε. Πρέπει να μας παρέχουν μελάνι και χαρτί ή να μας καλύπτουν τις αγορές. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αν καταφέρουμε να αγοράσουμε μελάνι θα αναγκαστούμε να περικόψουμε δραστικά τις συνταγογραφήσεις».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ