7.8.2012 9:45

Μεγαλοπρεπής Πανήγυρις στον Χριστό Λιβαδίων (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη λαμπρότητα και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Όρθρος και η Θεία Λειτουργία επί τη Θεία του Κυρίου Μεταμορφώσει .
Τις ιερές ακολουθίες τέλεσαν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Μαρκέλλος Μαλαφής, λειτουργός του Προφήτη Ηλία Βροντάδου, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Φιλιππάκης εφημέριος της ομόρου ενορίας Παναγίας Λατομιτίσσης και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξανδρος Κατσαρός, λειτουργός του ενοριακού ναού, ενώ οι ιεροψάλτες Νίκος Φλάμος και  Γεώργιος Μπαχάς απέδωσαν με κατάνυξη τα τροπάρια και τους ύμνους της Μεταμορφώσεως του Κυρίου με τη βοήθεια του ιεροσπουδαστή Κ.Βιτάκη και του αναγνώστη Αντ. Καραπουρνιώτη.
«Ευχαριστούμε θερμότατα όλους όσοι συνέβαλαν καθοιονδήποτε τρόπο στην διοργάνωση της Ιεράς Πανηγύρεως του ενοριακού μας ναού και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Μαρουκάκη , τη σύζυγό του Κα Μίτσα Ανταράκη /Μαρουκάκη για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μας παρείχαν από τις ιερές ακολουθίες . ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ !!!», αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου το συμβούλιο του Ιερού Ναού. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ